Advies

 

 

 

HOME

PROFIEL

ADVIES

BEMIDDELING

OLIEHANDELAREN

QUICK SCAN

CONTACT


Waar wilt u advies over?

Kimano heeft kennis in huis van de branche. Wij zijn een onafhankelijke gesprekspartner en daardoor dan ook in staat objectief en dus onpartijdig te handelen.

Om tot een zinvol advies te komen en inzicht te geven in de bedrijfsvoering gebruiken we een stappenplan. Vooraf komen we overeen welke aspecten van uw bedrijf doorgelicht zullen worden. Na elke fase gaan we een gesprek met u aan over de vorderingen en bevindingen. Het eindresultaat omvat een duidelijke rapportage over onze bevindingen, aanbevelingen en speerpunten voor de toekomst. Uw bedrijf moet tenslotte efficiënter kunnen opereren en op termijn meer marge opleveren.

Ondernemen met visie heeft voor elk bedrijf in elke bedrijfstak op lange termijn altijd meer opgeleverd. Ondernemer zijn betekent ook omgaan met nieuwe ontwikkelingen, nieuwe produkten of diensten ontwikkelen. Met Kimano als sparringspartner kunnen we deze processen gestructureerd een rol geven binnen de beschikbare tijd die u als ondernemer heeft. We denken met u mee en geven samen vorm aan uw ideeën en wensen.

U heeft een gesprekspartner nodig om voeding te geven aan uw ondernemersgeest.

Ondernemen is als een auto: het zal niet vanzelf gaan lopen, behalve bergafwaarts. (Amerikaans gezegde)

 

Kimano
Leliestraat 1c
4001 DR Tiel

T 0651 270 028
F 0344 571 099
E info@kimano.nl

Privacy

Colofon

Disclaimer